EVENT

& JONAS ANDRÉ

NÄR: FREDAG 1 NOV KL. 19.00

PRIS: 150kr

BILJETTKÖP: Förköp swish/vid entré vid restbiljetter

Biljetter förköps via SWISH: 123 625 65 56

(Ange: Konsert 1nov)

Konserten pågår till ca kl 20:45, inklusive paus.I pausen finns tillfälle att köpa öl/vin eller alkoholfritt att dricka samt något litet att äta därtill. Biljetter kan även betalas i entrén samma kväll men då garanteras ej plats.

Arrangeras i samarbete med:

Jazzakademi Södra Öland, VIDA museum, Mörbylånga kommun, Borgholms kommun, Länsmusiken Kalmar län och Studieförbundet Vuxenskolan.

AF_pressbild_1.jpg

ADOLPHSON

& FALK

Välkommen till vinterns bästa julkonsert!

NÄR: LÖRDAG 21 DEC KL. 20.00

PRIS: 650kr

BILJETTKÖP: Förköp via länk nedan.

(BILJETTER KAN EJ KÖPAS PÅ PLATS)

I fjol fyllde Adolphson & Falk 50 år som duo och firades med en

jubileumsturné och det nyinspelade albumet 50. Turnén fortsätter under 2019!

Lovorden har haglat över turnén och fansen, som förväntade sig en nostalgitripp, och möttes av duon som aldrig sjungit bättre, en scenshow med visuals som andas både nu och då, Greg FitzPatricks nya arrangemang på de största hitsen och dessutom hans syntkonst som skapat ett helt eget scenspråk. I samband med varje konsert visades också en utställning av syntkonsten signerad FitzPatrick.

En succé. Det visar inte minst slutsålda hus i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Ängelholm och Luleå!

Ett halvt århundrade har de spelat tillsammans. Konserten är en tillbakablick fylld med ett halvt sekel av hits, samarbeten och inte minst historier. Eftersom det är jubileum har de bjudit med deras gamle trotjänare från 80-talet på scen,Greg FitzPatrick, Sveriges okrönte syntkung och pionjär, som var en av de första i landet att både importera och traktera instrumentet.

Arrangeras as Ölandstid Live.

vida svvit kvadrat.jpg

Fler kommer snart…